Osztogatás

Városok központjában, helyszínén, forgalmasabb lámpás gyors és figyelemfelkeltő kommunikációs lehetőség, mivel a szórólapok közvetlenül a járókelők, autósok kezébe kerülnek.
Az eredményesség növelhető, ha az osztogató ruházatban végzi a feladatát (például pólóban, sapkában stb.), így már a megjelenésével is hirdesse a szolgáltatást.
Különösen figyelemfelkeltő és hatékony megoldás, ha az osztogató a szórólap mellé, felirattal ellátott reklámtárgyakat (lufit, tollat, naptárt stb.) is osztogat. Így a szórólapokat sokkal többen, sokkal szívesebben veszik el és az emberek, és jobban fognak emlékezni rá.


Előnye

A szórólap-osztogatás előnye, hogy a helyszín helyes megválasztásával az megforduló embereket lehet, szólíthatja meg, ezzel egy jól meghatározott célközönséghez szólhat, és csökkentheti a felesleges kiadásokat.


Erre ügyeljen!

  • Megbízható, munkatárssal végeztesse az osztogatást (ugye ön is látott már az aluljárók környékén hajléktalan kinézetű embereket, szórólapot osztogatni? Mit gondolt arról a vállalkozásról? Ön ne essen ebbe a hibába!
  • Válassza meg a helyesen! Ha túl távol van az üzletétől, akkor lehet, hogy csak kevesen fognak betérni önhöz!
  • Olyan válasszon, amikor sokan vannak az utcán!
  • Növelhető az osztogatás eredménye, ha az osztogatást végző , esetleg néhány szót szól a termékről, szolgáltatásról. Gondoljon csak bele, ön is biztosan szívesebben veszi el a kiadványt, amikor jó napot kíván, és mosolyogva nyújtja az osztogató.
  • Ha az osztogatást rendezvényeken, áruházak parkolójában végzik, minden esetben a terület tulajdonosával!Hírlevél
Hírlevél Iratkozzon fel hírlevelünkre!
fel(le)iratkozás
Tárgyaláskérés
Tárgyaláskérés Kérjen személyes megkeresést!
tárgyalás
Oldalunk a következő böngészőkkel tekinthető meg: Internet Explorer 8, FireFox, Google Chrome, Opera. Copyright © Lákriszma 2010. v 1.1